Nektariini-parmankinkkusalaatti

Kuumana kesäpäivänä et ehkä jaksa syödä juuri enempää kuin tuoreita vihanneksia ja paperinohuita leikkeleitä.

Neljälle

  • 400 g parmankinkkua
  • 5 dl erilaisia salaatinlehtiä
  • 2 nektariinia
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä
  • 1 rasia herneenversoja

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl puristettua sitruunamehua
  • 1 tl dijonsinappia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Jaa kinkkuviipaleet puoliksi, huuhdo salaatinlehdet, lohko nektariinit. Halkaise granaattiomena ja kaavi esiin siemenet.

2. Aseta salaatinlehdet kulhoon. Sekoita öljy, sitruunamehu, sinappi, suola ja pippuri, pirskota kastike salaatinlehdille.

3. Asettele päälle kinkkua, nektariineja ja granaattiomenan siemeniä. Koristele herneenversoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!