1. Hollandaisekastike: Vatkaa munankeltuaiset ja vesi kattilassa. Jatka vatkaamista, kunnes kastike sakenee. Lisää voi pieninä nokareina koko ajan voimakkaasti vatkaten. Kastikkeen tulee olla kuohkeaa ja paksua. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
2. Kuori valkoiset tankoparsat. Vihreitä parsoja ei tarvitse kuoria. Poista tyviosa sekä valkoisista että vihreistä parsoista. Raaputa porkkanoista kuori. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä. Valkoiset parsat kypsyvät noin 20 minuutissa ja vihreät noin 10 minuutissa.
3. Hienonna sipuli ja kuullota se lopussa voissa, älä ruskista. Lisää sokeri. Kaada joukkoon kasvisliemi ja lisää porkkanat. Hauduta noin 15 minuuttia. Nosta kasvikset lautaselle ja kaada päälle kastiketta