1. Lämmitä uuni 125 asteeseen. Kuori punajuuret ja leikkaa ne neljään osaan. Keitä punajuuret pehmeiksi kermassa ja tee niistä sen jälkeen sosetta tehosekoittimessa tai yleiskoneessa. Lisää kananmuna ja sekoita soseeseen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
2.. Annostele sose voideltuihin annosvuoksiin. Kypsennä timbaaleja vesihauteessa uunissa 45 minuuttia tai kunnes sose on jähmettynyt.
3. Kastike: Hienonna salottisipuli ja puolita sienet. Sekoita viini, sitruunamehu ja salottisipuli kattilassa ja keitä, kunnes lähes kaikki neste on kiehunut kokoon. Lisää kerma ja sienet ja keitä, kunnes kastike on tarpeeksi paksua. Poimi kastikkeesta sienet ja pidä ne lämpiminä. Leikkaa kylmä voi paloiksi ja lisää se kastikkeeseen samalla vatkaten. Anna kastikkeen hautua, mutta varo kiehumista. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ruohosipulisilppu kastikkeeseen. Tarjoile kuvan mallin mukaan.