Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lyonin kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun jotakin on valmistettu à la Lyonnaise, eli kuten Lyonissa asuvat valmistavat, se tarkoittaa aina sipulia ja viinietikkaa. Lyon on kaupunki Ranskassa, ja sitä kutsutaan usein Ranskan aitaksi mainion keittiönsä ansiosta. Tarjoile kyljykset maissin tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 rkl viinietikkaa
  • ¾ dl naudanlientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, ruskista pannussa.

2. Alenna lämpöä, lisää sipulit, liemi ja viinietikka.

3. Anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia.

4. Tarjoile maissitäytetyin tomaatein. Laita maissille voinokare ja paista tomaatteja 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset