Lyonin kyljykset

Kun jotakin on valmistettu à la Lyonnaise, eli kuten Lyonissa asuvat valmistavat, se tarkoittaa aina sipulia ja viinietikkaa. Lyon on kaupunki Ranskassa, ja sitä kutsutaan usein Ranskan aitaksi mainion keittiönsä ansiosta. Tarjoile kyljykset maissin tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 rkl viinietikkaa
  • ¾ dl naudanlientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, ruskista pannussa.

2. Alenna lämpöä, lisää sipulit, liemi ja viinietikka.

3. Anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia.

4. Tarjoile maissitäytetyin tomaatein. Laita maissille voinokare ja paista tomaatteja 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!