Pasta carbonara
Julkaistu
Italialainen klassikko.
Neljälle
- 500 g spagettia
- 300 g pekonia tai savukylkeä, kuutioina
- suolaa ja mustapippuria
- 1 dl kahvikermaa
- 2 vatkattua kananmunaa
- parmesaania
Valmistusohje
1. Keitä pasta kypsäksi. Paista pekoni.
2. Kaada 1 rkl öljyä padan pohjalle ja kaada pasta takaisin. Mausta mustapippurilla ja kääntele. Lisää pekoni.
3. Vatkaa munat ja maito. Ota pata liedeltä ja lisää munakerma, sekoita. Lisää parmesaania maun mukaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku