Pasta carbonara

Italialainen klassikko.

Neljälle

  • 500 g spagettia
  • 300 g pekonia tai savukylkeä, kuutioina
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 dl kahvikermaa
  • 2 vatkattua kananmunaa
  • parmesaania

Valmistusohje

1. Keitä pasta kypsäksi. Paista pekoni.

2. Kaada 1 rkl öljyä padan pohjalle ja kaada pasta takaisin. Mausta mustapippurilla ja kääntele. Lisää pekoni.

3. Vatkaa munat ja maito. Ota pata liedeltä ja lisää munakerma, sekoita. Lisää parmesaania maun mukaan ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!