Spagettimunakas

Mainio tähderuoka, silloin kun spagettia jää yli. Ellei sinulla ole parmesaania kotona, käytä jotakin muuta kypsytettyä juustoa.

Kahdelle

  • 1 annos keitettyä spagettia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 munaa
  • 2 rkl vettä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 rkl persiljasilppua
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta

Lisäksi

  • maalaisleipää

Valmistusohje

1. Leikkaa spagetit lyhyiksi paloiksi. Paista spagettia hetki öljyssä pannulla keskilämmöllä.

2. Vatkaa yhteen munat, vesi, juusto ja persiljasilppu, suolaa ja pippuroi.

3. Kaada munaseos spagetin päälle pannuun, ripota hiukan paprikajauhetta päälle ja työntele puulastalla sieltä täältä, niin että munakasmassa juoksee pohjalle ja hyytyy. Tarjoile hyvän leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.