Spagettimunakas
Mainio tähderuoka, silloin kun spagettia jää yli. Ellei sinulla ole parmesaania kotona, käytä jotakin muuta kypsytettyä juustoa.
Kahdelle
- 1 annos keitettyä spagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 munaa
- 2 rkl vettä
- 3 rkl parmesaaniraastetta
- 2 rkl persiljasilppua
- suolaa ja pippuria
- paprikajauhetta
Lisäksi
- maalaisleipää
Valmistusohje
1. Leikkaa spagetit lyhyiksi paloiksi. Paista spagettia hetki öljyssä pannulla keskilämmöllä.
2. Vatkaa yhteen munat, vesi, juusto ja persiljasilppu, suolaa ja pippuroi.
3. Kaada munaseos spagetin päälle pannuun, ripota hiukan paprikajauhetta päälle ja työntele puulastalla sieltä täältä, niin että munakasmassa juoksee pohjalle ja hyytyy. Tarjoile hyvän leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku