Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Spagettimunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mainio tähderuoka, silloin kun spagettia jää yli. Ellei sinulla ole parmesaania kotona, käytä jotakin muuta kypsytettyä juustoa.

Kahdelle

  • 1 annos keitettyä spagettia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 munaa
  • 2 rkl vettä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 rkl persiljasilppua
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta

Lisäksi

  • maalaisleipää

Valmistusohje

1. Leikkaa spagetit lyhyiksi paloiksi. Paista spagettia hetki öljyssä pannulla keskilämmöllä.

2. Vatkaa yhteen munat, vesi, juusto ja persiljasilppu, suolaa ja pippuroi.

3. Kaada munaseos spagetin päälle pannuun, ripota hiukan paprikajauhetta päälle ja työntele puulastalla sieltä täältä, niin että munakasmassa juoksee pohjalle ja hyytyy. Tarjoile hyvän leivän kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas