Katkarapucarbonara

Katkarapucarbonara on nopeavalmisteinen ja helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.

Tarvitset

  • 400 g katkarapuja
  • 2 dl kermaa
  • 1 muna
  • 2 dl parmesaanjiuustoraastetta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 tl merisuolaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • 250g spagettia

Valmistusohje

Ohje on neljälle.

1. Laita spagettivesi kiehumaan ja laita sekaan 1 tl suolaa.

2. Raasta parmesaanijuusto, sekoita kerma ja muna haarukalla kulhossa. Lisää pippuri ja suolaa.

3. Lämmitä pannulla oliiviöljy, laita katkaravut ja valkosipuli pannulle. Freesaa nopeasti.

4. Kun spagetti on valmis, kaada vedet pois, pidä liesi päällä, lisää spagetin sekaan katkaravut ja kermaseos sekä juustot. Anna spagettiseoksen lämmetä, jotta kastike paksuuntuu.

5. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!