Katkarapucarbonara
Katkarapucarbonara on nopeavalmisteinen ja helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.
Tarvitset
- 400 g katkarapuja
- 2 dl kermaa
- 1 muna
- 2 dl parmesaanjiuustoraastetta
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 tl merisuolaa
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- 250g spagettia
Valmistusohje
Ohje on neljälle.
1. Laita spagettivesi kiehumaan ja laita sekaan 1 tl suolaa.
2. Raasta parmesaanijuusto, sekoita kerma ja muna haarukalla kulhossa. Lisää pippuri ja suolaa.
3. Lämmitä pannulla oliiviöljy, laita katkaravut ja valkosipuli pannulle. Freesaa nopeasti.
4. Kun spagetti on valmis, kaada vedet pois, pidä liesi päällä, lisää spagetin sekaan katkaravut ja kermaseos sekä juustot. Anna spagettiseoksen lämmetä, jotta kastike paksuuntuu.
5. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku