Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapucarbonara

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Katkarapucarbonara on nopeavalmisteinen ja helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.

Tarvitset

  • 400 g katkarapuja
  • 2 dl kermaa
  • 1 muna
  • 2 dl parmesaanjiuustoraastetta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 tl merisuolaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • 250g spagettia

Valmistusohje

Ohje on neljälle.

1. Laita spagettivesi kiehumaan ja laita sekaan 1 tl suolaa.

2. Raasta parmesaanijuusto, sekoita kerma ja muna haarukalla kulhossa. Lisää pippuri ja suolaa.

3. Lämmitä pannulla oliiviöljy, laita katkaravut ja valkosipuli pannulle. Freesaa nopeasti.

4. Kun spagetti on valmis, kaada vedet pois, pidä liesi päällä, lisää spagetin sekaan katkaravut ja kermaseos sekä juustot. Anna spagettiseoksen lämmetä, jotta kastike paksuuntuu.

5. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta