Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Spagetti carbonara vihannesten ja keltuaisen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Carbonaralle saa mainion kastikkeen keltuaisesta. Parmesaani ja mustapippuri kruunaavat makunautinnon.

4 annosta

  • 4 annosta pastaa
  • 100 g vihreitä papuja
  • 350 g savustettua siansivua tai pekonia
  • 1-2 punasipulia
  • voita paistamiseen
  • mustapippuria
  • 4 munankeltuaista

Tarjoiluun

  • parmesaaniraastetta
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa siansivu suikaleiksi ja sipuli ohuiksi lohkoiksi. Paista siansivu rapeaksi kuumalla pannulla pienessä määrässä voita ja lisää sipuli pari minuuttia ennen paistamisen lopettamista. Mausta pippurilla.

2. Leikkaa pavut viistottain, keitä ja huuhdo lopuksi kylmällä vedellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pavut, kun keittoaikaa on jäljellä minuutti.

3. Annostele pasta välittömästi lautasille. Ripottele joukkoon paistettu siansivu ja sijoita jokaiselle lautaselle raaka keltuainen. Tarjoile parmesaanin ja rouhitun mustapippurin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Pasta carbonara