Köyhän spagetti
Uskomattoman hyvä ruokalaji kiireisenä arkena, ei vaadi mutkikkaita aineksia eikä paljon valmistusaikaakaan.
Neljälle
- 250 g sian savusivua tai pekonia kuutioituna
- 1 sipuli silppuna
- 4 annosta spagettia
- 4 munaa
- juustoraastetta
- oliiviöljyä
- persiljaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista läski/pekoni ja sipulisilppu. Keitä pasta valmiiksi.
2. Kaada pasta lävikköön, kaada takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon 1 rkl oliiviöljyä. Vatkaa munat, sekoita niihin juustoraaste ja mausta mustapippurilla.
3. Kääntele nopeasti munanseos pastan joukkoon, kaada läski-sipuliseos päälle ja sirottele vähän persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku