Pienen budjetin spagetti
Julkaistu
Nopeaa ja halpaa!
Neljälle
- 500 g spagettia
- 250 g kuutioitua pekonia tai savustettua sianlihaa
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 2 kananmunaa
- 1 dl juustoraastetta
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- muskottia
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Paista pekoni ja sipulit.
2. Keitä pasta kypsäksi. Siivilöi vesi pois ja kaada pasta takaisin kattilaan. Kaada päälle hieman oliiviöljyä, mausta mustapippurilla, kääntele.
3. Vatkaa munat, sekoita juustoraasteen ja muskotin (ripaus) kanssa. Sekoita munaseos nopeasti pastaan ja lisää pekonit ja sipuli. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti