Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pienen budjetin spagetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeaa ja halpaa!

Neljälle

  • 500 g spagettia
  • 250 g kuutioitua pekonia tai savustettua sianlihaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • muskottia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Paista pekoni ja sipulit.

2. Keitä pasta kypsäksi. Siivilöi vesi pois ja kaada pasta takaisin kattilaan. Kaada päälle hieman oliiviöljyä, mausta mustapippurilla, kääntele.

3. Vatkaa munat, sekoita juustoraasteen ja muskotin (ripaus) kanssa. Sekoita munaseos nopeasti pastaan ja lisää pekonit ja sipuli. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Pasta carbonara