Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa chorizon ja rucolan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tästä pastaruoasta tulee haalea koska kääntelet tuoreita rucolalehtiä kuumaan pastaan. Jos haluat, voit vaihtaa rucolan lehtipinaattiin.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 2 chorizomakkaraa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 kunnon kourallinen rucolalehtiä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi ja paista ne ilman rasvaa. Viipaloi valkosipuli ja paista makkaran vierellä.

3. Kaada valmis pasta lävikköön. Sekoita makkarat, valkosipuli ja rucola pastan kanssa juuri ennen tarjoilua. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta