Pastaa chorizon ja rucolan kera
Tästä pastaruoasta tulee haalea koska kääntelet tuoreita rucolalehtiä kuumaan pastaan. Jos haluat, voit vaihtaa rucolan lehtipinaattiin.
Neljälle
- 4 annosta pastaa
- 2 chorizomakkaraa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 kunnon kourallinen rucolalehtiä
- mustapippuria
- suolaa
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi ja paista ne ilman rasvaa. Viipaloi valkosipuli ja paista makkaran vierellä.
3. Kaada valmis pasta lävikköön. Sekoita makkarat, valkosipuli ja rucola pastan kanssa juuri ennen tarjoilua. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa