Pastaa, tuoreita sieniä ja lihasuikaleita sinappi-kermakastikkeessa
Pasta maistuu ja toimii aina! Tällä kertaa pastakastikkeeseen laitetaan Dijon-sinappia. Kokeile ja ylläty kuinka loistavasti se toimii kerman kanssa.
Ainekset
- 200 g spagettia, tagliatelleä, penneä tai muuta haluamaasi kuivapastaa pakkauksen ohjeen mukaan miedossa suolavedessä keitettynä,
- 200 g tuoreita sieniä, metsäsieniä, siitakesieniä, herkkusieniä
- 200 g naudan ulkofileetä
- 4 dl kanalientä
- 2 dl kermaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 rkl Dijon-sinappia
- 4 cl konjakkia
- pippuria ja suolaa myllystä
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
Paista sienet paistinpannulla vähässä voissa sopivan rapeiksi. Poista ulkofileestä kalvo ja leikkaa sentin paksuisiksi suikaleiksi. Paista lihat voissa paistinpannulla kauniin ruskeiksi ja lisää kattilaan sienien kanssa. Mausta pippurilla, sinapilla, suolalla ja ripottele päälle jauhot sekoittaen.
Lisää sekaan kuuma kanaliemi sekä kerma ja anna kiehahtaa hetki. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Sekoita keitetyn pastan kanssa. Ripottele päälle parmesaanijuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku