Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa, tuoreita sieniä ja lihasuikaleita sinappi-kermakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pasta maistuu ja toimii aina! Tällä kertaa pastakastikkeeseen laitetaan Dijon-sinappia. Kokeile ja ylläty kuinka loistavasti se toimii kerman kanssa.

Ainekset

  • 200 g spagettia, tagliatelleä, penneä tai muuta haluamaasi kuivapastaa pakkauksen ohjeen mukaan miedossa suolavedessä keitettynä,
  • 200 g tuoreita sieniä, metsäsieniä, siitakesieniä, herkkusieniä
  • 200 g naudan ulkofileetä
  • 4 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl Dijon-sinappia
  • 4 cl konjakkia
  • pippuria ja suolaa myllystä
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Paista sienet paistinpannulla vähässä voissa sopivan rapeiksi. Poista ulkofileestä kalvo ja leikkaa sentin paksuisiksi suikaleiksi. Paista lihat voissa paistinpannulla kauniin ruskeiksi ja lisää kattilaan sienien kanssa. Mausta pippurilla, sinapilla, suolalla ja ripottele päälle jauhot sekoittaen.

Lisää sekaan kuuma kanaliemi sekä kerma ja anna kiehahtaa hetki. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Sekoita keitetyn pastan kanssa. Ripottele päälle parmesaanijuustoa.

Tuoreimmat aiheesta

Sienipasta