1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Paloittele huuhdotut herkkusienet. Kuullota sipulit lähes pehmeiksi voissa padassa, mutta älä ruskista, mausta pippurilla ja lisää tomaattipyree freesautumaan hetkeksi.
2. Lisää herkkusienet ja keitä, kunnes muodostuva neste haihtuu. Ota pata liedeltä, ripottele päälle jauhot ja sekoita. Nosta pata takaisin liedelle ja kaada tomaattimurska liemineen parissa erässä sekaan koko ajan hämmentäen. Keittele kastiketta viitisen minuuttia.
3. Keitä toisessa kattilassa rapuja hiljalleen viinissä, kunnes noin puolet viinistä on haihtunut. Yhdistä tomaattikastikkeeseen. Mausta suolalla, pippurilla ja muutamalla tabascotipalla. Pyöristä makua voinokareella. Tarjoile vastakeitetyn riisin ja rapean patongin kera.