Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa simpukkakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä olemme käyttäneet pakastettuja sinisimpukoita, mutta voit totta kai käyttää tuoreitakin!

Neljälle

  • noin 40 pakastettua sinisimpukkaa, sulatettuina
  • 400 g spagettia
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 6-8 tomaattia, hienonnettuina
  • suolaa ja mustapippuria
  • tuoretta basilikaa, hienonnettuna
  • persiljaa, hienonnettuna
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Keitä simpukat jos ne ovat raakoja.

2. Paista sipulia ja tomaatteja tilkassa öljyä kattilassa, lisää valkosipuli ja mausteet, keitä hiljalleen 15 minuuttia.

3. Keitä pasta kypsäksi.

4. Kääntele pastaan kastike, hieman öljyä ja viimeiseksi simpukat. Ripottele päälle persiljaa ja basilikaa. Tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Simpukkapasta