Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vihannespannu kesäkurpitsalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on maukas lisuke kalalle tai kanalle. Tai mikset tarjoilisi sitä kasvispääruokana. Muuntele esimerkiksi tuoreilla yrteillä: rosmariini tai timjami sopivat tähän mainiosti.

Neljälle

  • 6 tomaattia
  • n. 500 g kesäkurpitsaa
  • 2 paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • n. 10 mustaa oliivia
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi paloiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa, lisää sipuli ja valkosipuli, paista hetki. Lisää paprika ja kesäkurpitsa ja lopuksi tomaatit.

3. Anna hautua kannen alla n. 15 minuuttia. Ripottele päälle persiljaa ja oliiveja.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke