Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunasalaattia korianterilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maustamme tämän perunasalaatin juustokuminalla ja tuoreella kuminalla. Se sopii mainiosti grillatun lihan kaveriksi.

Neljälle

  • ½ kg keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
  • 1 punasipuli
  • 1 jäävuorisalaatti
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita öljy, viinietikka, juustokumina, suola ja pippuri kastikkeeksi.

2. Kuori ja suikaloi sipuli, ripottele päälle suolaa ja anna levätä 10 minuuttia. Huuhtele pois suola. Huuhtele ja puhdista salaatinlehdet, suikaloi ne hienosti.

3. Pohjusta tarjoiluvati salaatilla. Kääntele kastike perunoihin, lisää sipuli ja korianteri. Asettele seos salaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Perunasalaatti