Pata porsaankääryleillä
Julkaistu
Helppo ja maukas pata, joka ei ole kovin vaikea valmistaa.
Neljälle
- noin 600 g viipaloitua sianlapaa
- 8-10 pientä tomaattia, kaltattuja ja kuorittuja
- 1 tl timjamia
- 1 purjo paloina
- 6-8 perunaa, lohkoina
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 2 dl naudanlientä
- suolaa, pippuria ja paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Mausta lihat, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla. Ruskista kääryleet ja laita ne pataan muiden ainesten kera. Hauduta kannen alla 35 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka