Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pehmeä riisipuuro

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täysmaidolla saat täyteläisen puuron.

4 annosta

  • 2 dl puuroriisiä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 6-8 cm pitkä kanelitanko
  • 2 dl vettä
  • 8 dl täysmaitoa

Tarjoiluun

  • maitoa, kanelia ja sokeria

Valmistusohje

1. Kiehauta riisi, suola, sokeri, kanelitanko ja vesi. Alenna lämpöä. Kuumenna maito toisessa kattilassa.

2. Lisää kuuma maito riisin joukkoon vähän kerrallaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla. Muista sekoittaa, jotta riisi ei pala pohjaan. Puuroannos kypsyy noin 50 minuutissa.

Tuoreimmat aiheesta

Riisipuuro