Riisipuuro

Piilota joukkoon halutessasi manteli!

4 annosta

  • 2 dl puuroriisiä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 pala kanelitankoa
  • 2 dl vettä
  • 8 dl maitoa

Tarjoiluun

  • kylmää maitoa
  • sokeria ja jauhettua kanelia

Valmistusohje

1. Kiehauta riisi, sokeri, kanelitanko ja vesi. Alena lämpöä. Kuumenna maito toisessa kattilassa ja pidä lämpimänä.

2. Hauduta riisiä kannen alla ja lisää joukkoon kuuma maito vähän kerrallaan. Sekoita välillä, jotta riisi ei pala pohjaan. Puuroannos kypsyy noin 50 minuutissa.

3. Tarjoa kylmän maidon, kanelin ja sokerin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.