Pekoni-kasvispata
Tämän yksinkertaisen padan voit tarjoilla niin pastan, riisin, kuskusin kuin perunoidenkin kera. Pekoni antaa hienoa makua, etkä luultavasti tarvitse lisäsuolaa pataan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kolmelle
- 2 paprikaa
- 2 keltasipulia
- 4 tomaattia
- 2 pkt kuutioitua pekonia
- jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi paprikat ja lohko sipulit. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä, kuori ja lohko ne.
2. Paista pekoni padassa ja lisää sitten kasvikset pataan.
3. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 15-20 minuuttia. Maista ja mausta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"