Pekoni-kasvispata
Julkaistu
Tämän yksinkertaisen padan voit tarjoilla niin pastan, riisin, kuskusin kuin perunoidenkin kera. Pekoni antaa hienoa makua, etkä luultavasti tarvitse lisäsuolaa pataan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kolmelle
- 2 paprikaa
- 2 keltasipulia
- 4 tomaattia
- 2 pkt kuutioitua pekonia
- jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi paprikat ja lohko sipulit. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä, kuori ja lohko ne.
2. Paista pekoni padassa ja lisää sitten kasvikset pataan.
3. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 15-20 minuuttia. Maista ja mausta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi