Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pekoni-kasvispata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän yksinkertaisen padan voit tarjoilla niin pastan, riisin, kuskusin kuin perunoidenkin kera. Pekoni antaa hienoa makua, etkä luultavasti tarvitse lisäsuolaa pataan.

Kolmelle

  • 2 paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 4 tomaattia
  • 2 pkt kuutioitua pekonia
  • jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprikat ja lohko sipulit. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä, kuori ja lohko ne.

2. Paista pekoni padassa ja lisää sitten kasvikset pataan.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 15-20 minuuttia. Maista ja mausta.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata