Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Penne-pastaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Aurinkokuivatun tomaatin makuinen pastakastike antaa makua myös laatikkoruokiin; lisää 20 minuuttia ennen valmistumista!

Ainekset

  • 200g penne-pastaa
  • 4 tl Saclà aurinkokuivattu tomaatti -pastakastiketta
  • 1 pieni punasipuli puolitettuna small red skinned onion, halved
  • ½ punainen chili, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 20 tuoretta basilikanlehteä
  • 1-2 tlk balsamiviinietikkaa
  • 2 tls ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • suolaa, rouhittua mustapippuria
  • parmesanrouhetta

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

2:lle hengelle

Keitä pasta runsaassa, kiehuvassa vedessä.

Pastan kiehuessa kaada Saclá -pastakastike ja muut ainekset juustoa lukuunottamatta tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Mausta makusi mukaan.

Kaada vesi pastasta. Kaada sekaan kastike ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes annos on lämmin. Tarjoile mustapippurin ja parmesanin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta