Penne-pastaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja
Aurinkokuivatun tomaatin makuinen pastakastike antaa makua myös laatikkoruokiin; lisää 20 minuuttia ennen valmistumista!
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 200g penne-pastaa
- 4 tl Saclà aurinkokuivattu tomaatti -pastakastiketta
- 1 pieni punasipuli puolitettuna small red skinned onion, halved
- ½ punainen chili, siemenet poistettuna ja pilkottuna
- 20 tuoretta basilikanlehteä
- 1-2 tlk balsamiviinietikkaa
- 2 tls ekstra-neitsytoliiviöljyä
- suolaa, rouhittua mustapippuria
- parmesanrouhetta
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
2:lle hengelle
Keitä pasta runsaassa, kiehuvassa vedessä.
Pastan kiehuessa kaada Saclá -pastakastike ja muut ainekset juustoa lukuunottamatta tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Mausta makusi mukaan.
Kaada vesi pastasta. Kaada sekaan kastike ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes annos on lämmin. Tarjoile mustapippurin ja parmesanin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"