Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Penne-pastaa voin ja juuston kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Italialaiselle ei saisi erehtyä huomauttamaan että pasta al burro con formaggino on vain makaronia ja sulatejuustoa. Kermainen formaggino-juusto yhdistettynä aromaattiseen grana-padanoon tekee tästä reseptistä kotiruokien klassikon.

4 hengelle

  • 450g penne-pastaa, pasta rigate
  • 2 ruokalusikallista voita
  • 1/2 tuoretta grana-padanoa raastettuna
  • 2 ruokalusikallista formaggino-juustoa
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

- Kiehauta vesi kattilassa, lisää suola ja keitä penne-pasta paketissa olevan ohjeen mukaan.

- Huuhdo pasta ja kaada kulhoon hiukan myös pastan omaa keitinvettä.

- Lisää raastettu grana-padano, voi ja juusto ja anna kuuman pastan ja keitinveden sulattaa kaikki aineet.

- Sekoita hyvin, jotta kastike tarttuisi pennejen vakoihin. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta