Perunalastut
Julkaistu
Tee perunalastut vaihteeksi itse!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 perunaa
- rypsiöljyä
Valmistusohje
Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi lastuiksi. Huuhtele perunalastut vedessä ja kuivaa ne liinassa. Lämmitä sentin verran öljyä pannussa ja friteeraa perunalastuja vähän kerrallaan. Lisää tarvittaessa öljyä pannuun. Ota lastut pois ennen ruskistumista. Suolaa kevyesti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku