Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunaohukaiset paistetun pekonin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näissä perunaohukaisissa raastettu peruna sekoitetaan lettutaikinaan, joka tekee siitä jämäkän ruokalajin. Tarjoile pekonin ja puolukoiden kera.

Neljälle

  • 800 g perunoita
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 3 dl maitoa
  • 2 tl suolaa
  • 50 g voita
  • puolukkasurvosta
  • paistettua pekonia

Valmistusohje

1. Tee lettutaikina munasta, jauhoista ja maidosta.

2. Kuori perunat ja raasta raastinraudalla suoraan taikinaan jotta raaste ei tummu. Suolaa taikina.

3. Paista taikinasta pieniä lettuja voissa keskilämmöllä, niin että peruna ehtii kypsyä kauttaaltaan. Tarjoile puolukkasurvoksen ja paistetun pekonin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut