Perunaohukaiset puolukan ja pekonin kera

Raakapaistetut perunaohukaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein ylellisiä niistä tulee pekonin ja puolukan kera.

Neljälle

  • 10-12 isoa perunaa
  • 1 iso keltasipuli
  • 3 kananmunaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • hieman muskottia
  • 2 pkt pekonia
  • halutessasi, puolukkahilloa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Sekoita ne sekä kananmunat, suola, pippuri ja muskotti.

2. Paista pieniä raakaperunaohukaisia voissa pannussa.

3. Tarjoile paistetun pekonin ja puolukkahillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.