Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunaohukaiset puolukan ja pekonin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raakapaistetut perunaohukaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein ylellisiä niistä tulee pekonin ja puolukan kera.

Neljälle

  • 10-12 isoa perunaa
  • 1 iso keltasipuli
  • 3 kananmunaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • hieman muskottia
  • 2 pkt pekonia
  • halutessasi, puolukkahilloa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Sekoita ne sekä kananmunat, suola, pippuri ja muskotti.

2. Paista pieniä raakaperunaohukaisia voissa pannussa.

3. Tarjoile paistetun pekonin ja puolukkahillon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut