Perunaohukaiset puolukan ja pekonin kera
Raakapaistetut perunaohukaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein ylellisiä niistä tulee pekonin ja puolukan kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 10-12 isoa perunaa
- 1 iso keltasipuli
- 3 kananmunaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hieman muskottia
- 2 pkt pekonia
- halutessasi, puolukkahilloa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Sekoita ne sekä kananmunat, suola, pippuri ja muskotti.
2. Paista pieniä raakaperunaohukaisia voissa pannussa.
3. Tarjoile paistetun pekonin ja puolukkahillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka