Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat perunaletut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Perinteisiin perunalettuihin tulee sekä maitoa että vehnäjauhoa. Nämä letut tehdään ilman maitoa ja sideaineena on perunajauhoa. Maistuvat lisäkkeet ovat perinteiset paistettu läski ja puolukkasurvos tai -hillo.

Neljälle

  • 10-12 perunaa
  • 1 muna
  • 2 rkl perunajauhoa
  • muskottiraastetta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • paistettua suolattua sianlihaa
  • puolukkasurvosta tai -hilloa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi. Sekoita joukkoon muna ja perunajauho. Mausta seos raastetulla muskotilla, suolalla ja pippurilla.

2. Paista melko ohuita lettuja voissa kuumalla pannulla. Käännä muutaman minuutin kuluttua ja paista toinen puoli.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut