Gluteenittomat perunaletut

Perinteisiin perunalettuihin tulee sekä maitoa että vehnäjauhoa. Nämä letut tehdään ilman maitoa ja sideaineena on perunajauhoa. Maistuvat lisäkkeet ovat perinteiset paistettu läski ja puolukkasurvos tai -hillo.

Neljälle

  • 10-12 perunaa
  • 1 muna
  • 2 rkl perunajauhoa
  • muskottiraastetta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • paistettua suolattua sianlihaa
  • puolukkasurvosta tai -hilloa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi. Sekoita joukkoon muna ja perunajauho. Mausta seos raastetulla muskotilla, suolalla ja pippurilla.

2. Paista melko ohuita lettuja voissa kuumalla pannulla. Käännä muutaman minuutin kuluttua ja paista toinen puoli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.