1. Kuori ja paloittele sipuli, valkosipuli ja porkkana. Huuhtele kielet, laita ne kattilaan ja kaada vettä päälle, niin että ne peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto tarkoin. Lisää kattilaan vihannekset sekä pippurit, laakerinlehti ja suola. Sulje kansi ja keitä hiljalleen. Vasikankielen kypsyminen vie 1,5 tuntia, lampaankieli vajaan tunnin, naudankieli 2,5 tuntia.
2. Nosta kielet liemestä ja anna hiukan jäähtyä. Vedä kielistä nahka irti ja pane kielet takaisin liemeen jäähtymään. Leikkaa jäähtyneet kielet melko ohuiksi viipaleiksi.
3. Marinadi: Silppua persilja ja valkosipulinkynnet ja sekoita keskenään. Sekoita myös öljy ja viinietikka keskenään ja sirota hiukan suolaa ja pippuria joukkoon. Lado kieliviipaleita ja persilja-valkosipulisilppua vuorotellen kulhoon ja lusikoi vähän öljykastiketta kerrosten väliin. Laita lihaviipaleiden päälle sopiva vati tai lautanen painoksi, kiedo tiukasti folioon ja pane kylmään seuraavaan päivään asti.