1. Työstä nopeasti 7 dl jauhoja, suola ja kylmä voi taikinaksi. Vatkaa muna kupissa, lisää etikka ja vesi, ja sekoita taikinaan. Laita taikina muovipussiin ja jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaulitse taikina aika ohueksi neliöksi. Taittele ensin kolme kertaa toiseen, sitten kolme kertaa toiseen suuntaan. Kaulitse taiteltu taikina uudelleen.
3. Kaulitse puolet taikinasta piirakkapohjaksi pellille ja esipaista 15 minuuttia. Laita täyte pohjalle, mausta suolalla ja pippurilla. Laita loput taikinasta päälle kanneksi ja painele reunat kunnolla kiinni. Pistä kanteen muutamia pieniä reikiä. Penslaa vatkatulla munalla ja paista kypsäksi uunissa n. 20 minuuttia. Viipaloi annospaloiksi ennen tarjoilua.