Pikarosvopaisti kymmenelle
Sami ja Janne ovat jälleen Hotelli Lomaklubilla grillaamassa. Tällä kertaa kokit loihtivat herkullisen pikarosvopaistin ja jälkiruuan ystävän unelmien täyttymyksen, marja-Nutella-pizzan.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 kg kassleria
- 1 kg karitsan paahtopaistia
- 1 kg poron ulkofileetä
- 2 sipulia
- 4 porkkanaa
- 2 palsternakka
- 1 lanttu
- 4 naurista
- 1 plo tummaa olutta
- suolaa
- maustepippuria
- valkopippuria
- timjamia
- rosmariinia
- (laakerinlehtiä)
- voita
Valmistusohje
Pilko ainekset reiluiksi paloiksi ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada päälle olutta. Lusikoi lihojen päälle muutama nokare voita. Pakkaa tiukkaan ja monikerroksiseen foliokääröön. Varmista, että paketti on tiivis. Nosta käärö(t) kuumaan grilliin ja paista täydellä teholla ainakin puolitoista tuntia tai miedommalla lämmöllä pidempään. Nosta paketit grillistä ja tarjoa keitettyjen perunoiden ja puolukkasmetanan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku