Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lampaankyljykset yrttivoin kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on tuuria, niin lampaan kaksoiskyljyksissä on vielä filee jäljellä, nam. Leikkaa ylempään rasvareunaan muutama viilto, niin kyljykset eivät käpristy paistettaessa.

Neljälle

  • 8 lampaan kaksoiskyljystä
  • 4-6 tomaattia
  • 50-75 g voita
  • 3 rkl ruohosipulisilppua
  • 3 rkl tuorebasilikasilppua
  • 3 rkl persiljasilppua
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien kantoihin, aseta ne uunivuokaan. Suolaa kevyesti, sirota päälle timjamia ja pane uuniin 10 minuutiksi.

2. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, paista ne voissa pannulla kypsiksi.

3. Sulata voi yrttisilppujen kanssa ja kaada se kuumana kyljysten päälle tarjoilun yhteydessä.

Tuoreimmat aiheesta

Lampaankyljykset