Lampaankyljykset yrttivoin kanssa
Julkaistu
Jos sinulla on tuuria, niin lampaan kaksoiskyljyksissä on vielä filee jäljellä, nam. Leikkaa ylempään rasvareunaan muutama viilto, niin kyljykset eivät käpristy paistettaessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 lampaan kaksoiskyljystä
- 4-6 tomaattia
- 50-75 g voita
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- 3 rkl tuorebasilikasilppua
- 3 rkl persiljasilppua
- timjamia
- suolaa ja pippuria
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien kantoihin, aseta ne uunivuokaan. Suolaa kevyesti, sirota päälle timjamia ja pane uuniin 10 minuutiksi.
2. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, paista ne voissa pannulla kypsiksi.
3. Sulata voi yrttisilppujen kanssa ja kaada se kuumana kyljysten päälle tarjoilun yhteydessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta