Lampaankyljykset yrttivoin kanssa
Julkaistu
Jos sinulla on tuuria, niin lampaan kaksoiskyljyksissä on vielä filee jäljellä, nam. Leikkaa ylempään rasvareunaan muutama viilto, niin kyljykset eivät käpristy paistettaessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 lampaan kaksoiskyljystä
- 4-6 tomaattia
- 50-75 g voita
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- 3 rkl tuorebasilikasilppua
- 3 rkl persiljasilppua
- timjamia
- suolaa ja pippuria
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien kantoihin, aseta ne uunivuokaan. Suolaa kevyesti, sirota päälle timjamia ja pane uuniin 10 minuutiksi.
2. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, paista ne voissa pannulla kypsiksi.
3. Sulata voi yrttisilppujen kanssa ja kaada se kuumana kyljysten päälle tarjoilun yhteydessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka