Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Portobello-pizza

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanista portobello-sienistä voi tehdä pizzaakin! Maistuu takuulla niin isoille kuin pienille ja sopii myös alkupalaksi tai noutopöydän yhdeksi herkuksi.

4 hengelle

  • 4 isoa portobello-hattua
  • nokare voita paistamiseen
  • tilkka öljyä uunipannulle
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 4 viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta tomaattia
  • 1-2 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita grillivastus päälle. Esipaista sienihattuja paistinpannussa voissa pari minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Pane portobellot öljyttyyn uunivuokaan ylösalaisin. Levitä tomaattipyreetä sienihattujen sisäpinnalle. Päällystä kinkulla, tomaattiviipaleella ja juustoraasteella.

3. Gratinoi uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Tuoreimmat aiheesta

Pizza