Nakkipannu
Julkaistu
Tarjoile pannu päivällisenä tai brunssina, jos viikonloppuna saa nukkua pitkään.
Neljälle
- 4 kananmunaa
- 1 pkt pakastettua pinaattimuhennosta
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ripaus muskottia
- 300 g nakkeja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä kananmunat koviksi. Kuori ja lohko ne.
2. Sulata ja kuumenna pinaatti, mausta muskotilla, suolalla ja pippurilla.
3. Paista nakit. Tarjoile munanlohkojen ja pinaattimuhennoksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku