Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pinaattigratiini

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukasta makkaran kera.

Neljälle

  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • 4 kovaksikeitettyä kananmunaa, hienonnettuina
  • hieman raastettua muskottia
  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • noin 4 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sulata pinaatti ja purista pois vesi. Laita pinaatti kevyesti voideltuun uunivuokaan ja mausta muskotilla.

2. Paista margariini ja jauhot kastikkeeseen kattilassa, lisää kerma ja mausta. Keitä 10 minuuttia.

3. Kääntele kananmunat kastikkeeseen ja kaada pinaatin päälle. Ripottele päälle juustoraastetta, gratinoi uunissa n. 10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisgratiini