Pinaattigratiini
Julkaistu
Maukasta makkaran kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
- 4 kovaksikeitettyä kananmunaa, hienonnettuina
- hieman raastettua muskottia
- 2 rkl margariinia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- noin 4 dl kahvikermaa
- suolaa ja pippuria
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sulata pinaatti ja purista pois vesi. Laita pinaatti kevyesti voideltuun uunivuokaan ja mausta muskotilla.
2. Paista margariini ja jauhot kastikkeeseen kattilassa, lisää kerma ja mausta. Keitä 10 minuuttia.
3. Kääntele kananmunat kastikkeeseen ja kaada pinaatin päälle. Ripottele päälle juustoraastetta, gratinoi uunissa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku