Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Piparjuuri-broileripasteijat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pasteijat valmistuvat helposti pakastetaikinasta. Piparjuuri ja broileri sopivat mahtavasti yhteen.

30 kpl

  • 5 kpl pakastevoitaikinalevyjä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
  • noin 1/2 tl suolaa
  • 1 päärynä
  • 1 rs (125 g) piparjuurituorejuustoa
  • 1 tl hunajaa

Voiteluun

  • 1 kananmuna
  • (seesaminsiemeniä)

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä, mausta suolalla.

Jäähdytä ja hienonna kypsät suikaleet. Kuori ja hienonna päärynä pieneksi. Sekoita broileri, päärynä, tuorejuusto ja hunaja keskenään. Kauli voitaikinalevyjä isommiksi ja levitä täytettä levyille. Rullaa molempia pitkiä sivuja kohti keskustaa. Leikkaa rullat pituussuunnassa kuuteen osaan. Voitele pasteijat kananmunalla ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille.

Kypsennä noin 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat