Piparjuuri-broileripasteijat

Pasteijat valmistuvat helposti pakastetaikinasta. Piparjuuri ja broileri sopivat mahtavasti yhteen.

30 kpl

  • 5 kpl pakastevoitaikinalevyjä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
  • noin 1/2 tl suolaa
  • 1 päärynä
  • 1 rs (125 g) piparjuurituorejuustoa
  • 1 tl hunajaa

Voiteluun

  • 1 kananmuna
  • (seesaminsiemeniä)

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä, mausta suolalla.

Jäähdytä ja hienonna kypsät suikaleet. Kuori ja hienonna päärynä pieneksi. Sekoita broileri, päärynä, tuorejuusto ja hunaja keskenään. Kauli voitaikinalevyjä isommiksi ja levitä täytettä levyille. Rullaa molempia pitkiä sivuja kohti keskustaa. Leikkaa rullat pituussuunnassa kuuteen osaan. Voitele pasteijat kananmunalla ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille.

Kypsennä noin 15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!