Ohjeessa käytetty voitaikina on valmistettu vähälaktoosiseen voihin ja torttutaikina laktoosittomaan kasvimargariiniin.Pippurihärkä ja aurinkokuivattu tomaatti sopivat hyvin yhteen.
Taittele ensin sakarat ja laita vasta sitten täyte päälle.
Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia.
Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle vajaa 1 rkl täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele lopuksi pienillä basilikanlehdillä.
Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.
VINKKI: Lihan tilalla voi käyttää kalkkuna- tai kasvisleikkelettä.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy