Mainos

9.3.2015. Makupastoilla saat väriä ja makua salaattiin. Pippuripasta on amorini-kierrekuvioista ja kauniin punaista tummaa pastaa, jossa on hyvä pippurinen maku valmiina. Persimoni tuo ruokaan makeutta ja kaunista väriä. Granaattiomenan siemenet ovat piste i:n päälle tässä salaatissa.

4:lle ruokaisaksi salaatiksi tai useammalle lisäkkeeksi

  • 3 dl Myllyn Paras Pippuripastaa (tummaa pastaa)
  • 200 g rapeaa keräsalaattia
  • 100 g salaattipinaattia
  • 4 persimonia
  • 200 g feta-juustoa
  • 1-2 granaattiomenan siemenet
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 100 g parmesaania lastuina

Kastike

  • ½ dl avokado- tai sitrusöljyä
  • ½ dl limemehua
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 1 tl wasabia tai piparjuuritahnaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Kokoa salaatin aineet kauniisti laakeaan tarjoilukulhoon, ensin salaatit ja sen jälkeen pasta ja muut aineet kauniisti lohkottuina. Voit tehdä myös annossalaatit tarjoilulautasille tai annoskulhoihin.

Valmista kastike sekoittamalla sen ainekset hyvin. Pirskottele kastike salaatin päälle.

VINKKI: Kokeile myös muita Myllyn Paras -makupastoja: Tomaatti-Chilipastaa tai Pestopastaa.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.