Kuumenna öljy kattilassa lämpimäksi. Freesaa pippureita öljyssä ja lisää sinappi. Sekoita ja lisää joukkoon konjakki. Lisää heti perään demi-glace kastikepohja. Anna kiehahtaa. Llisää joukkoon kerma ja keitä hiljaisella lämmöllä viisi minuuttia. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Mausta huoneenlämpöiset pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla voissa murskatun valkosipulinkynnen ja timjamin kanssa pari minuuttia molemmilta puolilta ja siirrä vetäytymään viideksi minuutiksi. Tarjoile uunissa paahdetun valkosipulinkynnen ja tomaatin kanssa.
Makuja
Pippuripihvi
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Akseli valmistaa tänään pippuripihviä aidon pihviravintola Stefan´s Steakhouse tyyliin hieman erilaisin maustein.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4:lle
- 4 naudan sisäfileepihviä
- 2 oksaa tuoretta timjamia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita
- suolaa ja pippuria
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl murskattuja pippureita
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 0,5 dl konjakkia
- 2 dl demi-glace kastikepohjaa
- 1 dl kuohukermaa