1. Perunakakku: Keitä perunat lähes kypsiksi, 10-15 minuuttia, kuorineen. Anna niiden jäähtyä ja kuori ne. Raasta perunat karkeasti ja paista kakkuna teflonpannussa nokareessa ruskistettua voita n. 5 minuuttia. Käännä kakku kannen tai lautasen avulla ja paista toiselta puolelta n. 5 minuuttia.
2. Kastike: Hienonna sipuli. Paista sipulia ja viherpippureita muutama minuutti voinokareessa kattilassa. Lisää kerma ja keitä kokoon kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. Mausta suolalla, vastajauhetulla pippurilla ja konjakilla.
3. Liha: Maista kokonainen filee suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Paista ruskistetussa voissa 10-15 minuuttia lihan koosta riippuen. Tarjoile perunakakun, kastikkeen, ja kevyesti keitettyjen sokeriherneiden kera.