- Yhdistä parmesaani, maito ja voi teräskulhossa.
- Aseta kulho kattilan päälle, jossa on kiehuvaa vettä.
- Sekoita, kunnes seos on kermamainen ja tasainen, laita sivummalle odottamaan.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Muista sekoittaa, ettei pasta takerru.
- Kun pasta on kypsymässä (muista, että tuorepasta valmistuu nopeasti), laita öljy ja ruusuvesi kastikekattilaan, pidä pienellä lämmöllä.
- Lisää pistaasit, ricotta, sahrami. Sekoita hyvin.
- Valuta pasta pari minuuttia ennen al dente –vaihetta. Säilytä osa keitinvedestä.
- Lisää pasta ja keitinvesi kastikkeen joukkoon. Sekoita kunnolla.
- Lisää parmesaanikerma ja suola. Sekoita.
- Ripottele päälle parmesaania ja persiljasilppua.
- Tarjoile välittömästi