Ruskista häränhännät voissa tai öljyssä pannulla ja siirrä isoon kattilaan tai uunipataan. Lisää lihojen päälle myös porkkanat, sipulit, yrttioksat, sitruunankuoret, laakerinlehdet ja punaviini. Kaada päälle vettä niin, että ainekset peittyvät. Kypsennä kattilassa kannen alla hauduttamalla 5-6 tuntia tai uunipadassa tai -vuoassa kannen alla 90-100-asteisessa uunissa yön yli.
Jos teet ruoan uunissa, niin kiehauta ainekset ennen uuniin laittamista, muuten liha saattaa jäädä sitkeäksi. Kun liha on ylikypsää, niin siivilöi neste kattilaan ja keitä sitä kasaan kunnes jäljellä on noin 3-4 dl nestettä. Mausta sitten suolalla ja pippurilla ja lisää lihat takaisin joukkoon. Leikkaa taatelit halki, poista kivet ja lisää padan joukkoon. Kiehauta hetkinen ja tarjoile vaikkapa paistetun risoton kanssa.
Muotoile risoton tähteistä palloja ja leivitä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhossa. Taputtele pallukat litteiksi. Paista voissa pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile.