Pizza Margarita
Tuoreen pizzan tuoksua on vaikea vastustaa! Pääset helpommalla, kun käytät valmista pizzapohjaa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
2 annosta
- 1 iso valmis pizzapohja (vaihtoehtoisesti 2 pientä)
- 2 keskikokoista sipulia
- 1 murskattu valkosipulin kynsi
- 2 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
- 2 rkl Saclà aurinkokuivattu tomaatti & valkosipuli pastakastiketta
- 4 luumutomaattia
- 4 kpl Saclà aurinkokuivattua tomaattia
- 125 g mozzarella viipaleita
- 6 basilikan lehteä
- merisuolaa
- mustapippuri
Valmistusohje
Lämmitä uuni pizzapohjan paisto ohjeiden mukaiseen lämpötilaan.
Lämmitä öljy paistinpannulla ja ruskista pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää pastkastike ja mausta, koko ajan hyvin sekoittaen. Levitä täyte pohjalle ja lisää tomaatti- ja mozzarellaviipaleet päälle.
Paista 10–12 minuuttia, tai kunnes mozzarella alkaa sulaa ja kuplia. Revi tuoreita basilikanlehtiä valmiin pizzan päälle ja tarjoile!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka