Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Välimeren kasvissalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Välimeren herkullinen salaatti on täyttävä välipala linjoistaan huolehtivalle. Kevyemmän aterian saat korvaamalla chorizon broilerilla.

Resepti on neljälle henkilölle

  • 300 g salaattia
  • 100 g chorizomakkaraa
  • 1 iso punasipuli
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 2 paprikaa
  • 1 pkt feta-juustoa
  • 100 g oliiveja
  • sitruuna oliiviöljyä

Valmistusohje

Revi pesty salaatti tarjoiluvadille ja sekoita joukkoon vähän sitruuna oliiviöljyä. Leikkaa chorizomakkarat, sipulit sekä paprikat paloiksi ja laita ne pasitinpannulle.

Kuumenna pannu ja pyörittele paistosta makkaroista tulevalla rasvalla. Halutessa voit lisätä hieman oljyä ja mausteita. Anna paistoksen paistua kunnes raaka-aineet saavat kauniin värin ja niiden maku voimistuu.

Anna hetki jäähtyä ja nosta sen jälkeen lämpimät ainekset salaatin päälle Leikkaa lopuksi feta-juusto sekä oliivit joukkoon ja koristele salaatti niillä.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarasalaatti