Välimeren kasvissalaatti
Välimeren herkullinen salaatti on täyttävä välipala linjoistaan huolehtivalle. Kevyemmän aterian saat korvaamalla chorizon broilerilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Resepti on neljälle henkilölle
- 300 g salaattia
- 100 g chorizomakkaraa
- 1 iso punasipuli
- 1 kokonainen valkosipuli
- 2 paprikaa
- 1 pkt feta-juustoa
- 100 g oliiveja
- sitruuna oliiviöljyä
Valmistusohje
Revi pesty salaatti tarjoiluvadille ja sekoita joukkoon vähän sitruuna oliiviöljyä. Leikkaa chorizomakkarat, sipulit sekä paprikat paloiksi ja laita ne pasitinpannulle.
Kuumenna pannu ja pyörittele paistosta makkaroista tulevalla rasvalla. Halutessa voit lisätä hieman oljyä ja mausteita. Anna paistoksen paistua kunnes raaka-aineet saavat kauniin värin ja niiden maku voimistuu.
Anna hetki jäähtyä ja nosta sen jälkeen lämpimät ainekset salaatin päälle Leikkaa lopuksi feta-juusto sekä oliivit joukkoon ja koristele salaatti niillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"