1. Liuota hiiva tilkkaan vettä. Lisää loput vedestä, lisää jauhot ja suola ja työstä notkeaksi taikinaksi. Anna kohota 40 minuuttia tai kunnes taikina on kaksinkertainen. Keitä tomaatit, tomaattipyree, suola ja pippuri tomaattikastikkeeksi. Ota liedeltä ja sekoita mukaan sokeri. Työstä pizzataikinaa hetki ja jaa se neljään osaan, kohota vielä 10 minuuttia. Kuumenna uuni 275 asteeseen.
2. Viipaloi herkkusienet. Laita ne kylmään pannuun, laita liesi päälle ja anna sienten ”hikoilla” keskilämpöisellä pannulla kunnes neste on kiehunut pois. Lisää lämpöä, lisää voi ja paista sieniä hetki. Viipaloi tuoreet tomaatit.
3. Kaulitse neljä pizzapohjaa leivinpapereille. Levitä tomaattikastike pohjille. Ripottele päälle juusto, viimeistele tomaatti- ja herkkusieniviipaleilla. Kuumenna peltejä uunissa muutama minuutti ja vedä sitten leivinpaperit pizzoineen pelleille. Paista 5-7 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta basilikaa ennen tarjoilua.