Paistetut lehtipersilja-valkosipuliperunat valmistuvat näin:
- Kuori ja leikkaa kuutioiksi perunat. Keitä hiljalleen kypsiksi suolatussa vedessä, kannen alla kattilassa.
- Kaada perunoiden keitinvesi pois ja pudota perunakuutiot talouspaperilla vuoratulle leivinpaperille. Kuivaa perunoita talouspaperilla ja anna pottujen jäähtyä noin 10 minuuttia.
- Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet ja lehtipersilja ja raasta parmesaanijuusto. Sulata voi mikrossa pienessä kulhossa ja sekoita sen joukkoon hienonnettu valkosipuli, lehtipersilja, mustapippuri ja suola.
- Kuumenna pannulla keskilämmöllä oliiviöljy. Paista perunat pannulla kullanruskeiksi joka reunalta. Paista potut tarvittaessa erissä, jos ne eivät mahdu hyvin pannulle.
- Laita paistetut perunat isoon kulhoon ja lisää joukkoon maustettu voi. Viimeistele perunat parmesaaniraasteella.
Alkuperäinen resepti: The Kitchn