Porsasstroganov
Julkaistu
Stroganov vie kielen mennessään. Smetana toimii tässä ruuassa mainiosti.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 600 g porsaanlihasuikaleita
- 1 sipuli
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- ½ l vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 1 prk smetanaa
- 1 maustekurkku
- öljyä
- mustapippuria
- perunoita tai makaronia
Valmistusohje
Ruskista lihasuikaleet ja leikattu sipuli pannulla tai padassa. Lisää tomaattipyree, jauhot ja leikattu valkosipuli lihojen päälle.
Kaada vesi koko ajan sekoittaen mukaan pataan ja mausta liemikuutiolla. Anna hautua vartista puoleen tuntiin, kunnes liha on murean pehmeää.
Lisää lopussa smetana ja kuutioitu maustekurkku.
Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, muusia tai makaronia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku