Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.
Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.
Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.
Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.
Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.
Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.