Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Poro-juuresgratiini

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Ainekset

  • 1 pss (750 g) Apetis uunivalmis bataatti-juuresgratiinia
  • 0.5 pkt (150 g) Kotasavu poron kylmäsavurouhetta
  • 1 rkl tuoretta timjamia

Valmistusohje

Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.

Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.

Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Riista