Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia
Kyljykset muusilla täyttää kenen tahansa vatsan. Tällä annoksella jaksaa varmasti koko päivän.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 800 g porsaankyljyksiä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl korppujauhoja
- 2 kananmunaa
- suolaa
- 1 dl öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Painele kyljykset vajaan sentin paksuisiksi ja pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa, jonka rakenne on vatkattu rikki, ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä öljy pannulla ja paista kyljyksiä siinä muutaman kerran käännellen. Jos kyljykset ovat kovin paksuja, eivätkä kypsy pannulla valmiiksi asti, lämmitä uuni 150-asteiseksi ja jälkikypsennä niitä siellä kymmenisen minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku