Painele kyljykset vajaan sentin paksuisiksi ja pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa, jonka rakenne on vatkattu rikki, ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä öljy pannulla ja paista kyljyksiä siinä muutaman kerran käännellen. Jos kyljykset ovat kovin paksuja, eivätkä kypsy pannulla valmiiksi asti, lämmitä uuni 150-asteiseksi ja jälkikypsennä niitä siellä kymmenisen minuuttia.
Makuja
Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Kyljykset muusilla täyttää kenen tahansa vatsan. Tällä annoksella jaksaa varmasti koko päivän.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 800 g porsaankyljyksiä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl korppujauhoja
- 2 kananmunaa
- suolaa
- 1 dl öljyä paistamiseen