Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kyljykset muusilla täyttää kenen tahansa vatsan. Tällä annoksella jaksaa varmasti koko päivän.

Ainekset

  • 800 g porsaankyljyksiä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • 1 dl öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Painele kyljykset vajaan sentin paksuisiksi ja pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa, jonka rakenne on vatkattu rikki, ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä öljy pannulla ja paista kyljyksiä siinä muutaman kerran käännellen. Jos kyljykset ovat kovin paksuja, eivätkä kypsy pannulla valmiiksi asti, lämmitä uuni 150-asteiseksi ja jälkikypsennä niitä siellä kymmenisen minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset