Lihansyöjät: Hirvipyörykät
Julkaistu
Valmista maukkaita hirvipyöryköitä tomaattimarinadissa. Herkuttele valkosipulipatongin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g hirven jauhelihaa
- ½ sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- timjamia
- savusuolaa
Valmistusohje
Sekoita pilkottu sipuli, valkosipuli ja timjami jauhelihan joukkoon ja mausta suolalla. Anna taikinan maustua hetki ennen paistamista ja pyöritä siitä tasakokoisia pyöryköitä. Grillaa kypsäksi parilatasolla ilman rasvaa. Marinoi pyörykät tomaattikastikkeessa niiden jäähdyttyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku