Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Käristettyä, paneerattua kinkkua ananaksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on ylijäänyttä joulukinkkua, voit valmistaa siitä mukavan päivällisen tällä reseptillä. Tarjoile mielellään perunasalaatin kera.

Neljälle

  • 8 viipaletta keitettyä kinkkua (kokolihaa), ei liian ohuita
  • 1 kananmuna, vatkattu
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kääntele viipaleet ensin jauhoissa, sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa, jotka olet maustanut suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista viipaleet nopeasti voissa. Tarjoile ananaksen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua