Käristettyä, paneerattua kinkkua ananaksella
Jos sinulla on ylijäänyttä joulukinkkua, voit valmistaa siitä mukavan päivällisen tällä reseptillä. Tarjoile mielellään perunasalaatin kera.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 8 viipaletta keitettyä kinkkua (kokolihaa), ei liian ohuita
- 1 kananmuna, vatkattu
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl korppujauhoja
- 1 tl rakuunaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kääntele viipaleet ensin jauhoissa, sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa, jotka olet maustanut suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista viipaleet nopeasti voissa. Tarjoile ananaksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka