Täytetyt silakkafileet
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g silakkafileitä
- curryjauhetta
- raastettua sitruunankuorta
- suolaa ja valkopippuria
- ruisjauhoja
- öljyä
Valmistusohje
Levitä puolet silakkafileistä laudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta ne oman maun mukaan currylla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Pane toiset fileet päälle nahkapuoli ylöspäin. Levitä leivinpaperia uunipellille ja voitele öljyllä. Kasta pihvit ruisjauhoon ja nosta ne sitä mukaa uunipellille. Paista pihvit uunissa 15–20 minuuttia 220 asteessa. Tarjoile kiinankaalisalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"